top of page

Over Paula

Na vele jaren zonder voldoening in het bedrijfsleven te hebben gewerkt besloot ik mijn carriére vaarwel te zeggen, mijn leven radicaal om te gooien en opnieuw te beginnen.

Omdat ik had geleerd hoe belangrijk balans en rust voor mij waren, besloot ik een nieuwe carrière in wellness na te streven. Vervolgens heb ik in 2017 een kwalificatie in massagetherapie behaald. Ik woonde destijds in het Verenigd Koninkrijk en opende mijn eigen praktijk voor massagetherapie.

 

Na 11 jaar in het VK zijn mijn partner en ik terug verhuisd naar Nederland. Helaas kon ik door de Corona-epidemie mijn praktijk niet direct voortzetten. Maar nu, in 2023, zijn we eindelijk helemaal gesetteld in het Noord-Brabantse Someren en is Serenity Studio Someren een feit!

Over Serenity Studio Someren

Sereniteit staat voor rust, kalmte, en balans. Mijn doel is om mijn cliënten te ondersteunen bij het vinden van rust in hun leven, in hun lichaam en in hun geest.

Het evenwicht in lichaam en geest dat een massage kan brengen is een zegen en kan helpen bij het nastreven van sereniteit.

Geef jezelf sereniteit cadeau en neem contact met mij op voor een afspraak.

bottom of page